TILBUD – OVERNATTING – BIRKEBEINEREN HOTEL & APARTMENTS.

Her kommer våre spesialpriser i forbindelse med Sommerhockeyskolen 2019:

Periode:

• Uke 26: 23. juni – 28. juni 2019 og
  • Uke 27: 30. juni – 05. juli 2019

Spesialpriser: For å få disse spesialprisene, er det viktig at man oppgir at de har barn på L.I.K.s Sommerhockeyskole.

Leiligheter:
Kr 1495,- pr. leilighet pr. døgn ved inntil 6 personer pr. leilighet, selvhushold. Prisene inkluderer her sluttrengjøring, håndklær og sengetøy.

Frokosttillegg for de som bor i leilighetene:

• voksne kr 120,- pr. frokost
  • barn 5-15 år kr 60,- pr. frokost
  • barn 0-4 år gratis frokost

Hotell:

• Kr 1585,- pr. familierom (2 voksne/1-2 barn) pr. døgn inkl. frokost
  • Kr 1250,- pr. familierom (1 voksen/2 barn) pr. døgn inkl. frokost
  • Kr 1100,- pr. standard dobbeltrom pr. døgn inkl. frokost (2 voksne)
  • Kr 825,- pr. standard dobbeltrom pr. døgn inkl. frokost (1voksen/1barn)
  • Kr 775,- pr. døgn i standard enkeltrom inkl. frokost

Motell:

• Kr 595,- pr. døgn i to-sengsrom inkl. frokost
  • Kr 395,- pr. døgn i enkeltrom inkl. frokost

Leiligheter:
Hver leilighet består av 3 soverom; 2 soverom med køyesenger og 1 soverom med dobbeltseng, totalt 6 sengeplasser. 2 bad med dusj/WC i hver leilighet. Fullt utstyrt kjøkkenkrok med komfyr, oppvaskmaskin, kaffetrakter, kjøleskap m. fryser, etc. Stue/oppholdsrom med spisebord, sofakrok, WLAN, TV og telefon. Stor terrasse rundt hver leilighet. Egen låsbar bod.

Hotell:
Rommene har TV, WLAN og telefon, samt bad med dusj/wc. Alle værelser har dobbeltseng, som kan gjøres om til to enkeltsenger. Familierommene er dobbelt så store som de ordinære dobbeltrommene, og her vil det i tillegg til dobbeltseng være en dobbel sovesofa i oppholdsrommet, kjøleskap og vannkoker.

Motell:
I motellfløyen finnes både tosengs- og firesengsrom, i tillegg til enkeltrom. Alle rommene har håndvask, køyesenger, TV og telefon. Dusj- og badstuanlegg i underetasjen, toalett i korridoren.

Beliggenhet:
Birkebeineren Hotel & Apartments ligger rett nedenfor hoppbakkene, ca 300 m fra Kristins hall, og med 10 min. gange fra sentrum.

Vi håper tilbudet er av interesse, og ser frem til å ta imot mange ishockey-spillere med foreldre på Birkebeineren Hotel & Apartments i forbindelse med Sommerhockeyskolen 2019.

BIRKEBEINEREN HOTEL & APARTMENTS
Heidi Rønning Høstmælingen