Priser/Påmelding

Internatelev
Pris for internatelev er kr 4.500,- og inkluderer alt som inngår i hockeyskolen, overnatting, madrass, samt alle måltider fra søndag til fredag ettermiddag. Vi har aldersgrense på internatet, som i år er minimum født 2010 eller tidligere.

Dagelev
Pris for dagelev er kr 3.800,- og inkluderer alt som inngår i hockeyskolen, samt lunch og middag fra mandag til og med fredag. (Ikke frokost og kveldsmat).

Ved påmelding er det førstemann til mølla som gjelder. Vi forventer stor pågang også kommende sommer, så vi anbefaler å melde seg på så fort som mulig. Påmeldingsskjema finner du nedenfor.

Påmeldingsavgiften (depositum) er kr 2.000,- og må betales ved påmelding (faktura blir tilsendt på e-post). Det er først når den er innbetalt at din påmelding er gyldig. Sluttbetalingen (restbeløpet) skal være innbetalt innen 1. mai. (faktura blir tilsendt på e-post). Påmeldinger etter 1. mai må innbetales i sin helhet umiddelbart.
(Vilkår for påmelding / avbestilling finner du her)

PÅMELDING TIL L.I.K.S SOMMERHOCKEYSKOLE 2020

Felter merket med * er obligatoriske

Deltakers klubb *

Deltagers fornavn *

Deltagers etternavn *

Fødselsdato deltaker *

Deltagers adresse *

Deltagers postnummer *

Deltaker poststed *

Hvilken størrelse bruker deltageren i t-shirt?

Deltatt på L.I.Ks sommerhockeyskole tidligere?
Ja, har deltatt tidligereNei, har ikke deltatt tidligere

Kjønn
GuttJente

Spillerposisjon
MålvaktBackForward

Evt allergier eller annet vi bør vite om:

Informasjon om foresatte:
Fyll ut informasjon om foresatte, slik at vi lett kan komme i kontakt hvis det skulle være noe

Navn på foresatt *

Telefonnummer til foresatt *

E-post foresatt *

Navn på foresatt 2

Telefonnummer til foresatt 2

E-post foresatt 2

Informasjon om opphold og betaling
Fyll ut informasjon om varighet på oppholdet, samt hvordan dere ønsker å betale for dette.

Ønsket deltagelse *
Uke 26 - (21. juni – 26. juni)

Priskategori *
Internatelev kr. 4.500,- pr uke (minimum født 2010)Dagelev kr. 3.800,- pr uke

Påmeldingsavgift *
Påmeldingen er ikke gyldig før minimum påmeldingsavgiften på kr. 2.000,- er innbetalt vår konto (faktura til tilsendt på e-post).
Påmeldinger etter 1. mai må innbetales i sin helhet umiddelbart
Vi ønsker faktura på kr. 2.000,- nå, og får tilsendt giro på resterende i april.Vi ønsker faktura på påmeldingsavgiften (2000,-) og sluttbeløpet samlet, og betaler nå (faktura blir tilsendt på e-post)

Jeg har lest vilkåene, og aksepterer dem *
VILKÅR FOR PÅMELDING OG AVBESTILLING