Josef Reigl

Josef Reigl photo

Trener

Josef Reigl er 36 år, og kommer fra Praha i Tsjekkia. Josef er godt kjent for tidligere elever på sommerhockeyskolen, da han har deltatt som trener over flere år.

Josef Reigl startet sin ishockeykarriere på barnelagene, og senere ungdoms- og juniorlagene i HC Sparta Praha. Han spilte også i den tsjekkiske 2. divisjonen med Pro Hockey HC Hvezda Praha, Benatky nad Jizerou og HC Pribram. Han har tatt sin trenerutdannelse ved Charles University i Praha som spesialiserer seg på pedagogikk og ishockey coaching. Josef har en mastergrad i kroppsopplæring og sport, og har den internasjonalt anerkjente «A» trenerlisensen i ishockey. Hans trenererfaring har kommet gjennom hans arbeid med ungdomslagene i HC Hvezda Praha. Josef Reigl har vært coach i Lillehammer U18 / U20 NTG / Lillehammer Ishockeyklubb i perioden 2010-2018.