Oskari Hämäläinen

Oskari Hämäläinen er 37 år, og kommer fra Espoo (Blues) i Finland.

Han har utdannelse som idrettslærer, som er en to-årig utdanning i Pajulahti sportsinstitutt, i Nastola Finland. Han har også 6 måneders idrettslærerutdanning i Kisakallio sportsinstitutt, i Lohja Finland.
De siste 8 år har han jobbet i grunnskolen med 5-8 åringer, som spesialassistent. I tillegg er han hovedinstruktør i klubben for barn i alderen 7-9 år.

Han har trenerkurs via det Finske ishockeyforbundet, slik at han kan trene lag opp til og med Junior A-liga. Han har også deltatt på flere kurs via Espoo Blues systemet, samt via det Finske ishockeyforobundet, som omfatter hockey, sport, mentale ferdigheter, barnehockey osv osv. Han har også vært assistent instruktør, når hans klubb Espoo Blues har organisert diverse hockeykurs.

Hans egen ishockeykarriere startet da han var 7 år. Han har alltid vært i Espoo Blues. Han har spilt junior C til A i Espoo Blues, som er høyeste nivå i Finland. Etter det, to år i Kirkkonummi (nær Espoo) herrer tredje høyeste og nest høyeste (Mestis). Deretter har trenerrollen og coaching tatt hele hans tid.

Akkurat nå er han trener og leder for coachingen for 04 og 05 (topplag) i Blues juniors. Han trener også morgentreningene i aldersgruppen 13-14, to ganger i uken.

Oskari var også trener på Sommerhockeyskolen i 2017 og 2018.