Overnatting

Internatovernatting

Det vil dessverre ikke være mulig med internatovernatting i 2021, grunnet usikkerhet rundt covid-19. 

Nedenfor finner du noen spesialtilbud gjennom våre samarbeidspartnere, både når det gjelder familiecamping på Lillehammer Camping og leiligheter/hotellrom på Birkebeineren Hotell.

Familiecamping – Lillehammer Camping

Lillehammer Camping har de siste tre årene gjennomgått store forandringer. Nye hytter, nytt sanitæranlegg, utbedring av infrastruktur, med mer. Campingplassen har cirka 300 oppstillingsplasser med strøm, i tillegg til stor teltplass. Lillehammer Camping tilbyr også overnatting i hytter og leiligheter.

  • Rabatt 20% på enheter uten dusj/wc
  • Rabatt 30% på enheter med dusj/wc
  • Bobiler og campingvogn i perioden 20.6 – 25.6 kr. 1.500,-

Gå inn på www.lillehammer.camp og trykk på knappen «Book nå» for å sjekke priser. Der legger du inn datoen, og får opp alle tilgjengelige enehter med priser for perioden som er lagt inn. For å få sommerhockey-rabatten, må man sende en e-post til stian@lunn.no; med den enheten man ønsker, så sørger Stian for at rabatten blir lagt inn. Evnt kan man ringe direktet til Stian Lunn på telefon 61 25 33 33.

Familieovernatting – Birkebeineren

Birkebeineren Hotell ligger naturskjønt til i stille og rolige omgivelser midt i Olympiaparken på Lillehammer, ca. 10 minutters gange fra sentrum, og tre minutter fra ishallene.

Anlegget består av 40 velutstyrte og trivelige leiligheter, hver med sengeplasser til 6 personer, 54 nyoppussede og hyggelige hotellrom, samt 5 enkle motell-rom. Til sammen 360 senger.

Ypperlig beliggenhet, lave priser og god standard gjør at gjester kommer tilbake igjen og igjen.

Ved henvendelse/bestilling, oppgi “L.I.K. og Sommerhockeyskolen 2021” for priser.

Birkebeinerne Hotell
Tlf. 61 05 00 80 – www.birkebeineren.no – e-post: booking@birkebeineren.no

Her finner du SPESIALTILBUD for overnatting på Birkebeineren Hotell

(Klikk her for spesialtilbud fra Birkebeineren)