Priser/Påmelding 2021 – DESSVERRE AVLYST!

Lillehammer Ishockeyklubb beklager å måtte meddele at Sommerhockeyskolen 2021 også i år blir avlyst på grunn av situasjonen med Covid-19 viruset.

Vi håpet i det lengste å kunne gjennomføre Norges største Sommerhockeyskole som vanlig i sommer, men innser i lys av stor usikkerhet rundt gjenåpningsplanen, samt etter kommunikasjon med Kommuneoverlegen, at det blir svært utfordrende om ikke umulig å gjennomføre et slikt arrangement med tilreisende fra hele landet på en forsvarlig måte i tråd med smittevernreglene allerede 20. juni.

Håper alle har forståelse for avgjørelsen vi har måtte ta av hensyn til både oss som klubb og dere som deltakere.

Vi vil i dag starte arbeidet med å refundere innbetalingene til alle påmeldte i sin helhet. Disse blir automatisk tilbakeført til den kontoen som de ble betalt inn fra og det kan ta noen dager før de er på konto.

Lillehammer Ishockeyklubb planlegger for å kunne arrangere Norges største Sommerhockeyskole her på Lillehammer sommeren 2022.

Håper vi sees neste sommer!

Spørsmål rundt tilbakebetaling: Wenche Moen: wenche.moen@lillehammerhockey.no
Andre spørsmål/henvendelser: Kommunikasjonsansvarlig, Kirsti Jøines – post@hockeyskolen.no eller på
telefon 988 71 638

Dagelev
Pris for en uke er kr 3.800,- og inkluderer alt som inngår i hockeyskolen, samt lunch og middag fra mandag til og med fredag.

Aktive medlemmer i Lillehammer Ishockeyklubb betaler kr. 3.300,- for uken, inkludert lunch og middag fra mandag til og med fredag.

Ved påmelding er det førstemann til mølla som gjelder. Vi ønsker at de som er interessert melder seg på så fort som mulig, slik at vi kan planlegge grupperinger/trenere på et så tidlig tidspunkt som mulig.

Påmeldingavgiften i sin helhet vil bli utfakturert med forfall 20.4.2021 (faktura fra Lillehammer Ishockeyklubb blir tilsendt på e-post).

(Vilkår for påmelding / avbestilling finner du her)