Priser/Påmelding 2021

Viktig informasjon
Grunnet stor usikkerhet rundt covid-19 restriksjoner vil det ikke være mulig med internatovernatting på årets sommerhockeyskole. Vi vil derfor i 2021 gjennomføre årets sommerhockeyskole i uke 25 (søndag 20.6 – fredag 25.6), og da kun for dagelever.

Vi må også ta forbehold om endringer i smittesituasjonen, som kan gjøre at vi må avlyse hele sommerhockeyskolen. Vi vil hele tiden forholde oss til myndighetenes anbefalninger, og lokale restriksjoner.

Hvis sommerhockeyskolen skulle bli avlyst grunnet covid-19, vil hele påmeldingsavgiften blir tilbakebetalt.

Dagelev
Pris for en uke er kr 3.800,- og inkluderer alt som inngår i hockeyskolen, samt lunch og middag fra mandag til og med fredag.

Aktive medlemmer i Lillehammer Ishockeyklubb betaler kr. 3.300,- for uken, inkludert lunch og middag fra mandag til og med fredag.

Ved påmelding er det førstemann til mølla som gjelder. Vi ønsker at de som er interessert melder seg på så fort som mulig, slik at vi kan planlegge grupperinger/trenere på et så tidlig tidspunkt som mulig.

Påmeldingavgiften i sin helhet vil bli utfakturert med forfall 20.4.2021 (faktura fra Lillehammer Ishockeyklubb blir tilsendt på e-post).

(Vilkår for påmelding / avbestilling finner du her)

PÅMELDING TIL L.I.K.S SOMMERHOCKEYSKOLE 2021

Felter merket med * er obligatoriske

Deltakers klubb *

Deltagers fornavn *

Deltagers etternavn *

Fødselsdato deltaker *

Deltagers adresse *

Deltagers postnummer *

Deltaker poststed *

Hvilken størrelse bruker deltageren i t-shirt?

Deltatt på L.I.Ks sommerhockeyskole tidligere?
    Ja, har deltatt tidligereNei, har ikke deltatt tidligere

Kjønn
    GuttJente

Spillerposisjon