Priser/Påmelding

Internatelev
Pris for internatelev er kr 4.500,- og inkluderer alt som inngår i hockeyskolen, overnatting, madrass, samt alle måltider fra søndag til fredag ettermiddag. Vi har aldersgrense på internatet, som i år er minimum født 2010 eller tidligere.

Dagelev
Pris for dagelev er kr 3.800,- og inkluderer alt som inngår i hockeyskolen, samt lunch og middag fra mandag til og med fredag. (Ikke frokost og kveldsmat).

Ved påmelding er det førstemann til mølla som gjelder. Vi forventer stor pågang også kommende sommer, så vi anbefaler å melde seg på så fort som mulig. Påmeldingsskjema finner du nedenfor.

Påmeldingsavgiften (depositum) er kr 2.000,- og må betales ved påmelding (faktura blir tilsendt på e-post). Det er først når den er innbetalt at din påmelding er gyldig. Sluttbetalingen (restbeløpet) skal være innbetalt innen 1. mai. (faktura blir tilsendt på e-post). Påmeldinger etter 1. mai må innbetales i sin helhet umiddelbart.
(Vilkår for påmelding / avbestilling finner du her)

SOMMERHOCKEY 2020 ER DESSVERRE AVLYST GRUNNET COVID-19